AV Comparative - 2021
Kies de product van het
jaar bescherming
AV Comparatives - januari 2022
Internet Security
2023
Total Protection
2023
Bekroonde Antivirus
 • 100% beschermingsgarantie (terugbetaling indien besmet)
 • Bescherming van het web
 • Beschermingsscore
 • Firewall
 • Wachtwoordmanager
 • Bescherming tegen identiteitsdiefstal
 • Totale privacy
 • Beveiligd VPN (5 apparaten)*
 • Ouderlijk toezicht (alleen op de versie met 10 apparaten)
 • Open de vergelijking

  Awards

  • AV Test Top Product
  • AV Comparative - 2021
  • AV Comparative - November 2021
  • SE Labs - AAA
  • PC Mag.com - 32 Time Winner
  Beveiligingsoplossing Illustratie

  McAfee Total Protection is een alles-in-één beveiligingsoplossing voor de bescherming van uw persoonlijke gegevens en privacy, zodat u van het online leven kunt genieten zonder bang te hoeven zijn voor kwaadaardige code, ransomware, hackers en andere vormen van potentiële bedreigingen.

  De suite omvat premium antivirus, veilig browsen, identiteitsbewaking en veilige VPN voor al uw apparaten - computers, tablets en smartphones.

  Bekroonde antivirus illustratie
  Bekroonde antivirus

  Met meer dan 1,3 miljard gemelde schadelijke codes en miljoenen die er elke maand bijkomen (bron: AV-test.org), is het van essentieel belang om over de beste bescherming te beschikken om de veranderende aard en complexiteit van bedreigingen bij te houden. McAfee Total Protection maakt gebruik van verschillende strategieën zoals gedragsdetectie en machine learning om alle bekende malware (virussen, trojans, spyware, ransomware, etc.) en zelfs zero-day digitale dreigingen (voorheen onbekende dreigingen) te detecteren, isoleren en elimineren om uw online veiligheid te waarborgen.

  Anti-intrusiefirewall

  McAfee Total Protection bevat een geavanceerde firewall om uw thuisnetwerken te beveiligen, inclusief draadloze netwerken. Het filtert en onderzoekt informatie die via uw internetverbinding tot u komt. Deze eerste verdedigingslinie voorkomt dat malware of aanvallers toegang krijgen tot uw netwerk en informatie voordat ze potentiële schade kunnen aanrichten.

  Firewall illustratie
  Webbeveiliging / anti-phishing

  U hebt waarschijnlijk al een felicitatie-sms ontvangen voor een wedstrijd waaraan u nooit hebt meegedaan, of een e-mail van uw bank, internetprovider of energieleverancier over een zogenaamd onbetaalde rekening. Dit soort berichten zijn voorbeelden van phishing, een oplichtingstactiek die door cybercriminelen wordt gebruikt om u te verleiden een transactie te verrichten die er legitiem uitziet, maar in werkelijkheid bedoeld is om uw inloggegevens of creditcardgegevens van een valse site te verkrijgen. De ingebouwde bescherming in McAfee Total Protection houdt u weg van schadelijke websites met duidelijke waarschuwingen die riskante websites, links en bestandsdownloads identificeren.

  Onbeperkt VPN*

  De Safe Connect module in McAfee Total Protection is een onbeperkt VPN dat automatisch wordt geactiveerd op onbeveiligde netwerken (bijv. Wifi op een openbare plaats). Het biedt een versleuteling die gelijk is aan die van het banksysteem, zodat uw gegevens worden beschermd met dezelfde technologie als die welke door banken wordt gebruikt. Het biedt anoniem browsen zodat u met vertrouwen kunt internetten en beschermd bent tegen adverteerders en nieuwsgierige blikken. Uw online activiteiten blijven volledig privé.

  VPN illustratie
  Identiteitsdiefstal illustratie
  Controle op identiteitsdiefstal

  De meest voorkomende vorm van identiteitsdiefstal is financiële identiteitsdiefstal, d.w.z. elke vorm van diefstal waarbij iemand andermans informatie gebruikt voor financiële doeleinden (fraude om een nieuwe rekening te openen, rekeningovername, identiteitsdiefstal voor commerciële doeleinden, enz.) McAfee Total Protection biedt 24/7 bewaking van uw e-mailadressen, bankrekeningen en meer dan 60 soorten persoonlijke gegevens.

  Vijfversnipperaar

  De ingebouwde bestandsvernietiger van McAfee Total Protection maakt de bescherming van uw identiteit en gegevensprivacy compleet door belangrijke bestanden permanent van uw computer te verwijderen: een ideale oplossing voor belastingdocumenten, financiële informatie en andere gevoelige persoonlijke bestanden. Op die manier kunnen uw bestanden niet meer worden hersteld door gespecialiseerde software, in tegenstelling tot een traditionele verwijdering of zelfs een schijfformatering.

  Wachtwoordmanager

  Steeds meer websites en onlinediensten vereisen inloggegevens en wachtwoorden, wat vaak leidt tot het gebruik van wachtwoorden die veel te eenvoudig te onthouden zijn, en erger nog, tot het gebruik van overal hetzelfde wachtwoord, waardoor het voor hackers veel gemakkelijker wordt om in een paar minuten toegang te krijgen tot al uw informatie. Met de ingebouwde wachtwoordmanager van McAfee Total Protection kunt u al uw online wachtwoorden veilig op één locatie opslaan en beheren. Zo kunt u complexe en unieke wachtwoorden hebben voor elke site en online dienst, terwijl u er maar één hoeft te onthouden: de wachtwoordmanager, die automatisch de vereiste inloggegevens invult.

  Illustratie wachtwoordbeheer
  Optimalisatie van de prestaties

  Vergeet de dagen dat antivirussoftware uw computer vertraagde. Geautomatiseerde tools die uw computer sneller en efficiënter laten werken, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is, zijn nu ingebouwd in McAfee Total Protection. Deze omvatten het optimaliseren van de prestaties van uw pc, het verwijderen van cookies en tijdelijke bestanden, en zelfs het pauzeren van ongewenste automatisch afspelende video's, zodat u kunt genieten van een soepelere ervaring op uw pc, bandbreedte kunt besparen en de levensduur van uw batterij kunt verbeteren.

  Illustratie van ouderlijk toezicht
  Ouderlijk toezicht

  Of kinderen nu thuis, op school of onderweg zijn, ze worden op het internet aan veel dingen en risico's blootgesteld. Het is dus belangrijk om software voor ouderlijk toezicht te gebruiken om hen te helpen veilig te zijn, zelfs wanneer u er niet bij kunt zijn. Safe Family ouderlijk toezicht in McAfee Total Protection is een tool waarmee u het internetgebruik van uw kinderen kunt beheren met functies zoals het filteren van websites en inhoud, schermtijdbeheer, blokkeren van toepassingen, geolocatie en meer.

  Beschermingsscore

  Weten hoe veilig u zich voelt, is een essentiële eerste stap naar een veiliger online leven.

  De ingebouwde beschermingsscore in McAfee Total Protection controleert uw niveau van online beveiliging en biedt eenvoudige instructies voor het snel configureren van uw bescherming om de gaten in uw online beveiliging op al uw apparaten te dichten.

  Illustratie tips op maat
  Illustratie gebruiksgemak
  Gebruiksgemak

  Je hoeft geen expert in computers te zijn, laat staan in cyberbeveiliging. Met McAfee Total Protection kunt u al uw computers en smartphones aansluiten en ze eenvoudig beheren vanaf één dashboard. Persoonlijk advies zal u ook helpen om de oplossing op de best mogelijke manier op te zetten, aangepast aan uw behoeften en gebruik.

  Technische ondersteuning

  Wanneer u McAfee Total Protection koopt, krijgt u een speciaal beveiligingsteam om u te helpen wanneer u dat nodig hebt. De beveiligingsexperts van McAfee staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar om u gemoedsrust te garanderen in elke situatie waarmee u te maken kunt krijgen.

  Technische ondersteuning Illustratie
  Waarom jezelf
  beschermen?
  • Microsoft Windows 11, 10, 8.1 met alle patches (32 en 64 bit).
  • macOS 10.15 en later (eerdere versie dekt macOS 10.12 - 10.14 maar met sommige opties verwijderd)
  • Google Android 7 of latere smartphones en tablets
  • Apple smartphones en tablets iOS 13 of hoger
  • ChromeOS
  *Safe Connect Unlimited VPN is afhankelijk van het activeren van automatische verlenging wanneer u uw account aanmaakt op de McAfee-website. Indien u geen auto-renewal wenst te activeren, zal de bandbreedte van deze module beperkt worden tot 500 MB/maand.