Microsoft 365 Family + Bitdefender Total Security

Microsoft 365 Family + Bitdefender Total Security
Editor :
MICROSOFT ATTACH
Platform :
Windows, Mac, Android, iOS
Licentie :
6 werkstations , 1 jaar
Taal :
Nederlands
69,99
incl. btw
Afgeprijsd van
163,99 €incl. btw
In winkelwagen

Microsoft Office software en het Bitdefender beveiligingspakket gecombineerd

Sterke punten

 • Microsoft 365 Family tot maximaal 6 personen
 • Werkt op meerdere apparaten
 • 1 TB opslag per gebruiker
 • Voor Windows, macOS, iOS en Android
 • Wordt geleverd met Bitdefender Total Security

Screenshots

Functionaliteiten

Eén handig abonnement voor maximaal 6 personen. Inclusief premium Office-apps, tot 6 TB cloudopslag (1 TB per persoon) en geavanceerde beveiliging voor al je apparaten.

Microsoft 365 Family heeft de volgende voordelen voor jou en de personen met wie je deelt:

 • Toegang tot slimme hulpfuncties, plus honderden premium sjablonen, foto's, pictogrammen en lettertypen in Word, Excel en PowerPoint
 • Bestanden en foto's op meerdere apparaten opslaan en delen met OneDrive
 • Geavanceerde beveiliging in OneDrive en Outlook
 • Locatiemeldingen instellen in de mobiele Microsoft Family Safety-app*
 • Elke gebruiker kan op maximaal 5 apparaten tegelijkertijd met het abonnement werken
 • De gehele abonnementsperiode zonder extra kosten contact opnemen met de ondersteuning via chat of telefoon

Extra voordelen en services

Microsoft Editor

Schrijf vol vertrouwen documenten, e-mail en webteksten met functies waarmee je je spelling, grammatica en stijl kunt verbeteren.

AI-gestuurde creatieve hulpmiddelen

Ontvang suggesties bij ontwerpen, schrijven en spreken met slimme functies als PowerPoint Presentatiecoach, Cv-assistent, Designer en Ideeën.

Premium creatieve inhoud

Toegang tot een uitgebreide collectie royaltyvrije creatieve inhoud, waaronder sjablonen, stockfoto's, pictogrammen en lettertypen.

Geavanceerde beveiliging en back-up van OneDrive

Weet dat je bestanden beschermd en veilig zijn met ingebouwde ransomwaredetectie en herstelmogelijkheden, identiteitsverificatie in twee stappen voor de Persoonlijke Kluis op OneDrive en automatische back-ups.

Outlook.com premium functies

Profiteer van een postvak van 50 GB zonder reclame en geavanceerde functies in Outlook. Bescherm je e-mailberichten met berichtversleuteling en verwijdering van gevaarlijke bijlagen³. Bovendien is Outlook geïntegreerd met GoDaddy, zodat je eenvoudig een persoonlijk e-mailadres kunt maken.

Skype

Blijf met 60 Skype-minuten per maand in contact met vrienden en familie op hun mobiel of vaste telefoon.4

Access (alleen voor pc)

Maak en beheer databases voor grote en kleine projecten.

Publisher (alleen voor pc)

Maak eenvoudige ansichtkaarten en etiketten of professionele nieuwsbrieven en posters.

Bitdefender Total Security is een complete beveiligingssuite die al uw apparaten beschermt tegen gekende en ongekende dreigingen. Bitdefender werd verkozen tot “Product van het jaar” en is gebruiksvriendelijk en heeft bovendien geen enkele impact op de prestaties van uw computer. Bitdefender neemt automatisch de beste beslissingen rond veiligheid, beschermt uw gegevens, beveiligt uw betalingen en uw privacy. Bitdefender Total Security omvat ook een firewall in twee richtingen, een ouderlijke controle, een optimalisatie-instrument in één klik en een antidiefstalfunctie voor uw apparaten.

Functies van Bitdefender Total Security

Volledige en intelligente bescherming

Bitdefender verwijdert alle vormen van bedreigingen zoals virussen, wormen, Trojaanse paarden, zero day exploits, rootkits en spyware. Hij houdt toezicht op alle toepassingen en processen aan de hand van technologieën voor gedragsanalyse. Wanneer er iets verdachts gebeurt, reageert Bitdefender onmiddellijk om de dreiging te blokkeren.

Bescherming tegen ransomware

Ransomware zijn schadelijke codes die de toegang tot uw pc of uw documenten blokkeren en losgeld vragen om ze te kunnen recupereren. Bitdefender verhindert de blokkering van uw apparaten en het versleutelen van uw foto's, video's, muziek en bestanden en verwijdert bovendien de ransomware.

Privéleven

Bitdefender detecteert en blokkeert schadelijke websites die proberen om uw persoonlijke gegevens te stelen, zoals uw logins en wachtwoorden of uw credit cards. Bitdefender kan ook spyware opsporen en verwijderen.

Beveiligde navigatie

Bitdefender blokkeert schadelijke koppelingen nog voordat u erop klikt en waarschuwt u wanneer u websites bezoekt die een risico van oplichting inhouden.

Beveiligde online aankopen

Dankzij Bitdefender kunt u uw bankzaken en online aankopen uitvoeren via een unieke, specifieke, beveiligde navigator, die uw accounts beschermt tegen fraude. Bitdefender Safepay™ kan voortaan uw bankkaartnummers beveiligen en de nodige velden automatisch invullen.

Veiligheidscontrole van Wi-Fi-netwerken

Waar u zich ook bevindt als u een verbinding maakt, Bitdefender controleert en beveiligt uw verbindingen naar Wi-Fi-netwerken om online transacties uit te voeren, uw e-mails te raadplegen of op het internet te surfen in alle veiligheid.

Analyse van kwetsbaarheden

In één klik analyseert Bitdefender potentiële zwakke plekken in de beveiliging van uw pc: - verouderde software, ontbrekende beveiligingsupdates van Windows, slecht beheerde parameters en vertelt u hoe u ze kunt corrigeren.

Wachtwoordbeheerder

Bitdefender geeft u snel toegang tot uw wachtwoorden, credit card-nummers en andere gevoelige informatie in een beveiligde, betrouwbare en makkelijk toegankelijke portefeuille, waardoor u ook online formulieren automatisch kunt invullen en veilige wachtwoorden kunt genereren.

Anti-intrusiefirewall

De firewall van Bitdefender houdt permanent toezicht op de internetverbindingen om indringen te blokkeren en ongeoorloofde toegang tot uw gegevens te verhinderen.

Antispam

Bitdefender verhindert dat ongewenste of schadelijke e-mailberichten uw Postvak IN bereiken. De antispamtechnologieën van Bitdefender zijn in de cloud gebaseerd voor een optimale detectie.

Ouderlijke controle

Bitdefender blokkeert ongeoorloofde inhoud, beperkt de toegang tot het internet en helpt u om de online activiteit van uw kinderen van op afstand te volgen - zelfs op de sociale netwerken.

Digitale kluis

Met Bitdefender kunt u op uw computer virtuele kluizen maken, waarvan de toegang beschermd is met een wachtwoord. Zo kunt u al uw gevoelige documenten en wachtwoorden beveiligen.

Bescherming van de webcam

Bitdefender blokkeert elke poging tot spioneren via uw camera, controleert de toepassingen die uw webcam gebruiken en blokkeert ongeoorloofde toegang automatisch.

Antidiefstal

Bitdefender lokaliseert uw apparaat in geval van verlies of diefstal, kan de toegang ertoe vergrendelen of zelfs de gegevens erop verwijderen van op afstand. Bitdefender kan u ook helpen om uw apparaat terug te vinden door het IP-adres van de gestolen pc weer te geven en door een foto te maken van de persoon die zich probeert een toegang te verschaffen tot uw apparaat.

Optimalisatie van de pc

Met Bitdefender kunt u in een paar klikken uw pc reinigen, schijfruimte vrij maken en het opstarten van uw systeem versnellen.

Bescherming Android

Bitdefender blokkeert alle bedreigingen op Android zonder impact op de autonomie of het vermogen van uw apparaten.

Bescherming macOS

Bitdefender beschermt u tegen dreigingen op het internet, schadelijke codes en ransomware met een bescherming die speciaal voor Mac werd ontwikkeld.

Bescherming iOS

Bitdefender beschermt uw iPhones en iPads tegen diefstal, controleert of uw logins werden vervalst door cybercriminelen en integreert de functies voor ouderlijke controle om toezicht te houden op de online activiteit van uw kinderen.

Configuratie

 • Platform: Windows 11, 10, 8.1 - macOS 10.15 of hoger

PC

 • 1,6 gigahertz (GHz) of sneller, 2-core
 • 4 GB RAM, 2 GB RAM (32-bits)
 • 4 GB beschikbare schijfruimte

Mac

 • Intel processor
 • 4 GB RAM
 • 10 GB beschikbare schijfruimte. HFS+ hardeschijfindeling (ook wel Mac OS Extended of APFS genoemd)
 • Betaalwijzen
  • Carte Bleue
  • Visa
  • MasterCard
  • American Express
  • PayPal
  • Overschrijving
  • Bancontact Mister Cash
  • Ideal

  Uw betaling is volledig beveiligd via de SSL 3 encryptie-protocol.

 • Gratis
  levering
  Geen leveringskosten
 • Ecologische Je beschermt de planeet:
  geen verpakking en geen transport.
 • Opgericht in 2007 Meer dan 10 jaar ervaring.
  PC- en Mac-software-expert
 • Ons objectief 100% Tevreden klanten