Editor :
Corel
Platform :
Mac
Licentie :
1 werkstation
Taal :
Nederlands
incl. btw
In winkelwagen

voorwaarden

Let op: onderwijstarief onder voorwaarden.

Om voor het onderwijstarief in aanmerking te komen, moet u een bewijs overleggen waaruit blijkt dat u deel uitmaakt van het onderwijs:

 • Salarisafrekening minder dan 3 maanden oud
 • Getuigschrift van tewerkstelling/li>

Licentie geleverd binnen 48 werkuren na ontvangst van bewijs

Sterke punten

Screenshots

Functionaliteiten

Slecht de creatieve grenzen met CorelDRAW® Graphics Suite 2021, de onmisbare grafisch-ontwerpsoftware voor professionele vectorillustratie, lay-out, fotobewerking en meer - op Windows, Mac en het web. Leg moeiteloos contact met klanten en collega's en verzamel feedback over uw ontwerpen in CorelDRAW.app™. Nu kunnen belanghebbenden samenwerken en direct in het CorelDRAW-bestand annoteren en commentaar leveren, zodat u nooit meer wijzigingen hoeft te implementeren uit allerlei verschillende bronnen. Profiteer van een gestroomlijnde ontwerpervaring met eenkliks-beeldverbeteringen die gebruikmaken van de nieuwste ontwikkelingen in machine learning, en ervaar de AI-ondersteuning van PowerTRACE™, waardoor het overtrekken van bitmaps naar vectoren een ongeëvenaarde ervaring wordt. Laat uw tekst echt spreken met de geavanceerde ondersteuning voor variabele lettertypen en de verbeteringen in de tools voor lettertypen. Ga in recordtijd van concept naar eindproduct met tot 10x snellere prestaties vergeleken met de vorige versie en profiteer van de verbeteringen in uw favoriete functies. U kunt de klus klaren dankzij ongekende productiviteit en grenzeloze creativiteit, met CorelDRAW Graphics Suite.

Kernfuncties

Vectorillustratie

Zet eenvoudige lijnen en vormen om in complexe kunstwerken en maak krommen met het grote aantal veelzijdige vorm- en tekengereedschappen.

Paginalay-out

Gebruik alle vereiste tools voor het maken van indelingen voor brochures, documenten met meerdere pagina's en meer.

Fotobewerking

Retoucheer en verbeter uw foto's met de krachtige fotobewerkingstools op basis van lagen in Corel PHOTO-PAINT, of gebruik AfterShot 3 HDR om prachtige High Dynamic Range-foto's te maken op basis van uw RAW-afbeeldingen.

Professionele uitvoer voor drukwerk

U kunt de kleurconsistentie voor uiteenlopende media beheren, in de zekerheid dat de kleuren nauwkeurig zijn voordat u afdrukt. Met de krachtige kleurenbeheerengine van CorelDRAW is het eenvoudig om documenten voor het afdrukken voor te bereiden.

Typografie

Voeg effecten aan uw tekst toe zoals blokschaduwen en omtrekovervloeien, stem lettertypen af in een responsieve omgeving, pas tekst aan een tracé aan en meer, met een complete set met typografische tools.

Tools voor webafbeeldingen

Ontwikkel pakkende webcontent met een collectie met tools en voorkeuzen voor webafbeeldingen. De afbeeldingen die u voor het web exporteert hebben gegarandeerd scherpe randen, dankzij een serie gereedschappen die ze tot op de pixel nauwkeurig maken.

Nieuwe functies

 • Baanbrekende samenwerkingstools†: Maak verbinding met klanten en collega's en bespreek ontwerpen als nooit tevoren. Deel uw ontwerpen in de cloud met revisoren en nodig hen uit om rechtstreeks in het CorelDRAW-ontwerpbestand te werken aan annotaties en commentaar met behulp van CorelDRAW.app™.
 • Overtrekresultaten van een hoger niveau: Profiteer van uitzonderlijk resultaat bij het overtrekken van bitmaps naar vectorillustraties dankzij het indrukwekkende nieuwe PowerTRACE™ op basis van AI (Artificial Intelligence of kunstmatige intelligentie). Gebruik de geavanceerde opties voor beeldoptimalisatie die de kwaliteit van een bitmap verbeteren terwijl u deze overtrekt
 • Geavanceerde ondersteuning voor variabele lettertypen: Profiteer van ongekende flexibiliteit voor lettertypen dankzij de ondersteuning voor variabele lettertypen. U kunt interactief experimenteren met de lettertypeeigenschappen, zoals breedte, gewicht en schuinte.
 • Beeldverbetering op basis van AI: Verbeter het formaat en de kwaliteit van uw afbeeldingen met de indrukwekkende nieuwe functies voor upsampling en het verwijderen van artefacten op basis van AI. Vergroot afbeeldingen zonder dat er details verloren gaan en verwijder de ruis van JPEGafbeeldingen met extreme compressie.
 • Effecten op basis van AI voor bitmaps en vectoren: Experimenteer met de nieuwe Kunststijleffecten die gebruikmaken van kunstmatige intelligentie (AI) om technieken van populaire kunststromingen te repliceren. Pas deze effecten toe op vector- en bitmapvoorwerpen.
 • Aanzienlijke verbeteringen in prestaties: Werk efficiënter en behaal beter resultaat met een suite met toepassingen die merkbaar sneller zijn en soepeler reageren. Met maximaal 10x snellere prestaties vergeleken met de vorige versie, kunt u in een recordtijd van concept tot eindproduct racen.
 • Binnenschaduw: Pas binnenschaduwen toe op een ontwerpelement en geef het 3D-diepte, en pas het vervolgens interactief aan op het scherm. Met het nieuwe Binnenschaduwgereedschap kunt u licht simuleren dat op voorwerpen valt.
 • Zoeken en vervangen: Bespaar tijd en werk productiever met de nieuwe functies van Zoeken en vervangen. U kunt nu gemeenschappelijke tekenelementen op meerdere pagina's vinden en hun kenmerken tegelijkertijd bijwerken. Vervang tegelijkertijd vullingen en omtrekken. Een ooit ontzettend tijdrovende workflow behoort nu definitief tot de verleden tijd dankzij de nieuwe mogelijkheid om kleuren in maasvullingen te vinden en vervangen.
 • Niet-destructieve effecten in Corel PHOTO-PAINT: U kunt effecten op een voorwerp toepassen, wijzigen en er naar hartenlust mee experimenteren, maar zonder dat u het voorwerp verandert. Het nieuwe koppelvenster Effecten in Corel PHOTO-PAINT (Windows), of het controlevenster Effecten (Mac), is de centrale locatie voor niet-destructieve bewerkingen. Verleg de grenzen van uw creativiteit met 100 nieuwe lenzen die u niet-destructief kunt toepassen.

Configuratie

 • Betaalwijzen
  • Carte Bleue
  • Visa
  • MasterCard
  • American Express
  • PayPal
  • Overschrijving
  • Bancontact Mister Cash
  • Ideal

  Uw betaling is volledig beveiligd via de SSL 3 encryptie-protocol.

 • Gratis
  levering
  Geen leveringskosten
 • Ecologische Je beschermt de planeet:
  geen verpakking en geen transport.
 • Opgericht in 2007 Meer dan 10 jaar ervaring.
  PC- en Mac-software-expert
 • Ons objectief 100% Tevreden klanten