Ashampoo PDF Pro 2

Ashampoo PDF Pro 2
PC Android Mac
Compatibel met Windows Compatibel met Android Compatibel met Mac
De beste editor voor het bewerken, converteren, samenvoegen en maken van PDF's
 • Gebruik het op maximaal 3 PC's thuis!
 • Creëer en bewerk interactieve formulieren
 • Vergelijk twee PDF's naast elkaar
 • Nieuw snapshot functie voor perfecte PDF screenshots


Editor : ASHAMPOO
Platform : Windows
Licentie : 3 werkstations
Taal : Nederlands
De beste editor voor het bewerken, converteren, samenvoegen en maken van PDF's

Sterke punten

 • Gebruik het op maximaal 3 PC's thuis!
 • Creëer en bewerk interactieve formulieren
 • Vergelijk twee PDF's naast elkaar
 • Nieuw snapshot functie voor perfecte PDF screenshots

Functionaliteiten :
Ashampoo PDF Pro 2

Bekijk een video over Ashampoo PDF PRO 2:Ashampoo PDF Pro 2 creëert, bewerkt, voegt samen en converteert PDF's. Het creëren en bewerken is net zo eenvoudig als werken met een Word-document, met gepersonaliseerde commentaren, lay-outs en afbeeldingen. Ashampoo PDF Pro 2 ondersteunt meerdere populaire formaten (Microsoft Word, RTF, HTML, EPUB, JPEG etc.) voor een eenvoudige documentuitwisseling, met Microsoft Excel bijvoorbeeld. Afbeeldingen en kleuren van documenten zijn volledig vervangbaar en aanpasbaar en de ingebouwde zoek- en vervangfunctie ondersteunt zowel tekst als lettertypen. Het samenvoegen van meerdere documenten is een eenvoudige drag & drop-bewerking en de mogelijkheid om portfolio's of fotoalbums te creëren maakt het werken met meerdere bestanden aanzienlijk eenvoudiger. De geïntegreerde tekstherkenning (OCR) converteert direct gescande tekst naar computer-bewerkbare tekst. Tekstverwerking is zeer veelzijdig met ondersteuning voor de omloop van tekst (text wrapping) rond objecten, krachtige spellingscontrole en automatische woordafbreking (auto-hyphenation). Het invoegen, verplaatsen, bijsnijden, maskeren en verwijderen van individuele afbeeldingen is ook mogelijk. Gevoelige informatie kan in zwart verborgen (black out) worden en documenten met AES-encryptie beschermd. Met de meegeleverde printerdriver kunnen PDF's van vrijwel elke Windows-toepassing gemaakt worden. Versie 2 voegt de creatie van interactieve formulieren toe, een zij-aan-zijweergave voor eenvoudige documentvergelijking en een wettelijk veilige Bates-nummering voor het verwerken van zowel kleine als grote documentenarchieven. Bovendien zijn kleuren in alle documenten vervangbaar en is er ondersteuning voor oudere PDF-versies toegevoegd om voor een grotere compatibiliteit tussen PDF-toepassingen te zorgen.

Gebruik het op maximaal 3 PC's thuis!

Als u Ashampoo® PDF Pro 2 thuis gebruikt, kunt u het op maximaal 3 PC's gebruiken! Eén enkele licentie is genoeg om uw hele familie een krachtig office suite te geven! Als u het echter commercieel gebruikt, is het één licentie per installatie.Als u Ashampoo® PDF Pro 2 thuis gebruikt, kunt u het op maximaal 3 PC's gebruiken! Eén enkele licentie is genoeg om uw hele familie een krachtig office suite te geven! Als u het echter commercieel gebruikt, is het één licentie per installatie.

Belangrijkste kenmerken

 • Creëer en bewerk interactieve formulieren
 • Vergelijk twee PDF's naast elkaar
 • Nieuw snapshot functie voor perfecte PDF screenshots
 • Bewerk openstaande afbeeldingen met externe beeldbewerker daar waar ze zijn
 • Wettelijk geldige Bates-nummering
 • Zoek en vervang kleuren in verschillende documenten
 • Splits PDF's in kleinere documenten met een aangepast aantal pagina's op
 • Ondersteunt PDF 1.4 voor neerwaartse compatibiliteit
 • Nieuwe en vereenvoudigde tekstopmaak dialoogvenster
 • Nieuw venster voor snelle toegang tot letter-, regel- en paragraafinstellingen
 • Vervang documentlettertypen voor eenvoudigere bestandsuitwisseling met andere PDF-programma's
 • Meer betekenisvolle werkbalkpictogrammen
 • Een enkele uniforme bewerkingsmodus in plaats van "Weergave", "Commentaar" en "Bewerken".
 • Nieuw ontwerp en ongeëvenaard gebruiksgemak
 • Nieuwe werkbalk met de meest recent gebruikte paginabewerkingen
 • Nieuwe auto-herstelfunctie

Creëer interactieve formulieren

Ashampoo PDF Pro is niet alleen ideaal om formulieren in te vullen, maar ook om uw eigen formulieren te maken en te bewerken. Het kost slechts een paar klikken om interactieve elementen, zoals selectielijsten, selectievakjes of invoervelden, aan uw PDF-formulier toe te voegen. Deze formulieren kunnen dan eenvoudig door iedereen met behulp van een standaard PDF-reader ingevuld worden.

Vergelijk PDF's

De zij-aan-zijweergave is een echt hoogtepunt van Ashampoo PDF Pro en stelt u in staat om snel, met gesynchroniseerd scrollen, twee PDF-documenten te vergelijken. Deze functie is vooral handig tijdens vertalingen of tijdens het doorbladeren door document-revisies van hetzelfde bestand. Een enkele klik onthult zelfs de kleinste veranderingen!

Creëer snapshots

Wilt u delen van uw document vastleggen als beeldbestanden? U heeft het in huis! Het nieuwe screenshotgereedschap (screenshot tool) kan elk deel van uw document snel en eenvoudig vastleggen met aangepaste formaten, resoluties en kleurdieptes, inclusief ondersteuning voor alfakanalen. Leg eenvoudigweg de delen vast die voor u belangrijk zijn!

Handige Bates-nummering

Wilt u unieke nummers en/of datum- en tijdsaanduidingen op verschillende PDF's voor verdere verwerking, bijvoorbeeld een batch facturen aanbrengen? De nieuwe Bates-nummering maakt het mogelijk: verwerk een willekeurig aantal bestanden of hele mappen en voeg nummers, teksten, bijvoorbeeld kop- en voetteksten of datumstempels met een ongelofelijk gemak toe.

Naadloze beeldbewerking via externe toepassingen

Dit klinkt misschien vertrouwd: u moet een afbeelding die in een PDF ingebed is met een externe beeldbewerker bewerken. Meestal moet u de afbeelding exporteren, in de externe editor openen, de wijzigingen opslaan en vervolgens opnieuw in de PDF importeren. Met Ashampoo PDF Pro opent u met één klik de afbeelding in de gewenste editor en zodra u op opslaan drukt, vraagt Ashampoo PDF Pro u of u de wijzigingen in het PDF-document wilt toepassen.

Zoek en vervang kleuren

Soms moet u kleuren door het hele document heen vervangen, bijvoorbeeld om het ontwerp aan de eisen van het bedrijf of het project aan te passen. De nieuwe zoek- en vervangfunctie maakt het eenvoudig: selecteer gewoon de kleur die u wilt vervangen, gevolgd door de vervangende kleur en Ashampoo PDF doet de rest. Bespaar tijd en moeite met de nieuwe functies in Ashampoo PDF Pro!

Gloednieuwe gebruikersinterface

Als u Ashampoo PDF Pro al eerder hebt gebruikt, zult u direct na het starten van het programma een grote verandering merken: de gebruikersinterface is volledig vernieuwd en de pictogrammen op de werkbalk zijn opnieuw ontworpen om meer betekenisvol te zijn. Bovendien biedt het PDF-programma nu aanraakvriendelijke pictogrammen, indien nodig - perfect voor gebruik met touchscreen of hoge-resolutie displays!

Converteer documenten naar Word of andere formaten

Ashampoo PDF Pro beschikt over een vol ontwikkelde OCR-engine die gescande karakters in computer-editeerbare tekst omzet. Het programma beschikt natuurlijk ook over naadloze bestandsuitwisselingen met Microsoft Word.

Zoek en vervang in seconden

Het vinden en vervangen (find&replace) van Ashampoo PDF Pro gaat veel verder dan wat u in andere PDF-editors vindt. Niet alleen kunt u, met één druk op de knop, tekst vervangen, maar ook hyperlinks, lettertypen en kleuren. Het is de snelste en eenvoudigste manier om het ontwerp van uw document aan te passen en u kunt deze functie zelfs op meerdere bestanden toepassen.

Voer commentaren toe, bewerk en markeer

Ashampoo PDF Pro is de comfortabele manier om commentaren aan uw PDF's toe te voegen, belangrijke passages te onderstrepen of tekeningen ter verduidelijking toe te voegen. Ingebouwde stempels zoals "Goedgekeurd" of "Vertrouwelijk" helpen u verder bij het markeren van uw documenten.

Creëer PDF's met gemak

Ashampoo PDF Pro maakt, van alle Windows-programma's die geschikt zijn voor afdrukken, hoogwaardige PDF's. Selecteer gewoon "Afdrukken" in de toepassing van uw keuze en kies "Ashampoo PDF" als printer. Indien nodig kan Ashampoo PDF Pro de afbeeldingen automatisch verkleinen (downscale), voor online publicatie bijvoorbeeld.

Veelzijdige opvolging van veranderingen en spellingscontrole

Met Ashampoo PDF Pro kunt u tekstparagraaf of paginagebaseerde wijzigen, toevoegen, verwijderen en opmaken. Indien nodig kan het programma, dankzij de ingebouwde wijzigingsvolger, recente wijzigingen markeren om u bij documentrevisies te helpen. De geïntegreerde spellingcontrole helpt u om tikfouten te voorkomen en automatische woordafbreking (auto-hyphenation) zorgt ervoor dat uw teksten er fatsoenlijk uitzien.

Documentbescherming met 128-bits AES-encryptie

Dankzij de sterke AES-encryptie zijn uw PDF's beschermd tegen ongeoorloofde en ongewenste acties zoals openen, bewerken, afdrukken of tekstextractie. U bepaalt zelf wat ontvangers wel en niet met uw bestanden kunnen doen! U kunt ook permanent en onherroepelijk gevoelige informatie met zwart overschrijven en onleesbaar maken.

Vul formulieren in en druk ze af

Ashampoo PDF stelt u niet alleen in staat om interactieve formulieren in te vullen, maar ondersteunt ook de meest voorkomende formulieren die als PDF-documenten gemaakt zijn zoals ze verschillende overheidsinstanties ze gebruiken. Bespaar tijd en vul uw formulieren op uw PC in plaats van ze af te drukken en op de ouderwetse manier (met de hand) in te vullen.

Voeg gemakkelijk afbeeldingen uit PDF-bestanden in en gebruik ze met gemak.

Met Ashampoo PDF is het werken met grafieken en tekeningen makkelijk. Voeg objecten in, bewerk ze, verplaats ze en, indien nodig, snij ze bij. U kunt ze zelfs als watermerken gebruiken om uw intellectuele eigendom te beschermen of hen voor makkelijk hergebruik klonen.

Formatteer, herzie en stel opnieuw met gemak samen

Met Ashampoo PDF, wordt het herzien van documenten een fluitje van een cent. Herrangschik en verwijder afzonderlijke pagina's of snij ze bij en roteer ze zoals u dat wenst. U kunt zelfs, met ongelooflijk gemak, pagina's van andere PDF-documenten invoegen of meerdere documenten in één bestand combineren.

Configuratie
 • Platform: Windows 11, 10, 8, 7
 • 100% beveiligde betaling
  • Carte Bleue
  • Visa
  • MasterCard
  • American Express
  • PayPal
  • Overschrijving
  • Bancontact Mister Cash
  • Ideal

  Uw betaling is volledig beveiligd via de SSL 3 encryptie-protocol.

 • Geen leveringskosten
 • milieubewust
 • Ons objectief
  100% Tevreden klanten